Hogyan lehet véglegesen törölni a Facebook fiókot?

Egy közösségi hálózat, például a Facebook feladásához két eset lehetséges. Ez a fiók deaktiválását vagy végleges törlését jelenti. Ha az első eset lehetővé teszi, hogy később egy kívánt és meghatározatlan időpontban visszatérjen hozzá, a második eset végleges lemondási akcióhoz vezet.

Véglegesen töröld a Facebook fiókodat

Törölje a Facebook-fiókját

Ban ben kikapcsolása Facebook fiókkal, lehetőség van rá szerezze vissza később, és használja újra egyszerűen újraaktiválva. Másrészt egy Facebook-fiók végleges törlése után a tartalom újraaktiválása vagy helyreállítása nem lehetséges. Az végleges törlés egy Facebook-fiók egy művelet visszafordíthatatlan.

Ilyen vagy olyan okok miatt jelenleg sok ember szeretné elhagyni ezt a közösségi hálózatot. Míg egyesek megelégszenek Facebook-fiókjuk deaktiválásával, mások ezt szeretnék. véglegesen törölni. Ennek eredményeként számos webhely kínál sok megoldás változatos. Nem mindig elégítik ki a felhasználókat, különösen, ha követik a Facebook által bevezetett politikát, hogy eltántorítsák az embereket a fiókjuk törlésére irányuló kérésüktől.

Számos szempont, amelyet figyelembe kell venni a Facebook-fiók törlésének kérésekor

A Facebookon történő fióktörlés kérésekor elengedhetetlen az alábbi szempontok figyelembe vétele:

  • A számla lesz teljesen törölve ha a Facebook aktiválta a végleges törlést;
  • Az összes adatot tartalmazó fiók törlése végleges;
  • Lehetőség van azonban az információk másolására a Facebook-fiók végleges törlése előtt, elegendő, ha tölts le egy példányt ;
  • Ez az információ csak a fiók törlésére vonatkozó kérelem elküldése előtt marad elérhető ezen a közösségi hálózaton;
  • Az elküldött üzeneteket a barátok mindig megkapják;
  • Továbbra is lehetséges megakadályozni, hogy a Facebook teljesen töröljön egy fiókot 14 nap a törlési kérelem elküldését követően egyszerűen csatlakozzon újra a fiókhoz a már elküldött kérelem visszavonásához.

Véglegesen törölje Facebook-fiókját

A kérés elküldése után a megerősítő email mindig a Facebook csapata küldi el, hogy felszólítsa az embereket, hogy gondolják meg magukat, és hagyjanak fel fiókjuk végleges törlésével.